Hoe werk ik?

Het belangrijkste is dat ik werk vanuit de kern van een probleem en de emoties en de overtuigingen die daarbij horen. Door de therapie te richten op de oorzaken in plaats van op de symptomen, bereik je een blijvend resultaat. Deze oorzaken pakken we aan met technieken die het beste bij jou passen en bij jouw klachten. Ik begeleid je hierin, maar je doet het zelf en je maakt hierin jouw eigen keuzes.

Hypnose kun je vergelijken met dagdromen. Je lichaam is ontspannen en ook je bewuste gedachten zijn ontspannen, waardoor je onderbewustzijn de kans heeft om boven te komen. Je onderbewustzijn weet op welk moment in je leven een blokkade is ontstaan en ook wat er nodig is om het te veranderen. Door in je onderbewustzijn de veranderingen in te zetten, zal je het resultaat in de praktijk vanzelf gaan merken en zal het resultaat ook blijven.

Ik heb een vakopleiding als hypnotherapeut gevolgd bij de Stichting voor Hypno-, Gedrags- en Verbaaltherapie. Daarnaast heb ik inmiddels twaalf jaar praktijkervaring en volg ik ieder jaar een aantal trainingen om bij te scholen. Iedere cliënt is anders, dus werk ik met geen enkele cliënt op dezelfde manier. Geen standaard plan van aanpak, maar afgestemd op wie jij bent en op wat jij nodig hebt. Kennis en ervaring gecombineerd met een belangrijke rol voor mijn hart en mijn gevoel.