Er kan nog meer...

Er zijn ongeveer 30 technieken waar ik mee werk, die ik combineer met hypnose. Deze technieken combineer ik ook allemaal weer onderling, zodat ik aan de slag kan met wat voor jou het beste werkt. Lees hieronder meer over een paar krachtige technieken en over de mogelijkheden voor kinderen.

Traumaverwerking (vergelijkbaar met EMDR)

Het kan echt, met de traumatechniek kan ik je helpen om alle emoties los te laten die je in de weg zitten. Er zijn raakvlakken met EMDR, maar zeker ook verschillen en in mijn ervaring werkt deze techniek zelfs beter dan EMDR. De herinneringen aan wat er is gebeurd blijven, maar je gaat het heel anders voelen. Uiteraard kan de techniek ook voor minder ernstige situaties ingezet worden.

Kindertherapie

Kinderen komen bijvoorbeeld bij mij als ze last hebben van een scheiding, problemen hebben op het gebied van leren, pesten of gepest worden of bij lichamelijke klachten. Voor baby’s en hele jonge kinderen is het ook mogelijk om via de moeder of vader te werken met de NEI techniek.

EFT (Emotional Freedom Technique)

Een negatieve gedachte brengt een storing teweeg in het energiesysteem van het lichaam en dit wordt ervaren als een negatieve emotie. EFT kan een energetische disbalans eenvoudig herstellen, waardoor het gevoel heel anders wordt.

The Work

Dit is een methode om je negatieve gedachten en overtuigingen te onderzoeken met als doel om ze los te laten. Ik combineer deze techniek met hypnose, waardoor het nog veel krachtiger werkt.

NEI (Neuro Emotionele Integratie)

Je hebt je gevoel en je verstand samen nodig om met je blokkades aan de slag te gaan. NEI is een mooie methode om uit te testen welke blokkades er precies in de weg zitten, waardoor je je doel nog niet hebt bereikt. Al die blokkades gaan we dan natuurlijk opruimen, waardoor je wel bereikt wat je wil.